Vers vlees, ook op uw markt

Kip Filip en Joke - Vers VleesAl jarenlang stellen Filip en Joke hun ervaring ten dienste van topkwaliteit. De stiel werd overgebracht van vader op zoon sinds 1976. Filip is zoon van een marktkramer en heeft gestudeerd aan hotelschool Ter Groene Poort in Brugge en de zaak daarna verder uitgebouwd. Joke is met veel enthousiasme mee in de stiel gestapt.

Wij staan elke week op verschillende staanplaatsen en markten, en dit al sinds meer dan 15 jaar.
Via de pagina Staanplaatsen weet u waar en wanneer ons te vinden.

Wij werken enkel met verse producten die we zelf bereiden in onze keuken. De organisatie en het materiaal is op die manier ontwikkeld opdat de versheid van onze producten gegarandeerd wordt:

  • Het vlees wordt ons meermaals per week rechtstreeks geleverd.
  • Al de benodigdheden en bereidingstoestellen zijn zo gekozen dat ze op een ideale manier kunnen onderhouden en gereinigd worden.
  • Het atelier is steeds gekoeld om een hogere versheid te garanderen.
  • ...

Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.

Back to Top